element-k

KASTA Agency

Impreuna am dus modelele KASTA pe primele pozitii in site-urile de profil. Si tu te poti afla in top! Aplica acum pentru un interviu la unul dintre cele mai profesioniste studio-uri de videochat din Bucuresti!

Esti in cautarea unui job stabil?

πŸ–€ Kasta Agency πŸ–€ este locul potrivit pentru tine!
Aici gaseti o echipa tanara si profesionista, un mediu relaxant, fara amenzi sau reguli stupide!

0759 980 899
πŸ–€ KASTA Agency πŸ–€

Studio Videochat Bucuresti

Noi suntem echipa KASTA Agency, unul dintre cele mai moderne si profesioniste studiouri de videochat din Bucuresti. Studioul nostru este situat chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii, intr-o zona usor accesibila. Orarul de lucru este flexibil si poate fi adaptat foarte usor in functie de programul tau zilnic. Avem unul dintre cele mai dotate studiouri de videochat din Bucuresti, cu decoruri luxoase, echipamente de ultima generatie, sisteme de lumini si sunet care ajuta intr-o mare masura la cresterea castigurilor.

Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti, sa inveti cum sa iti pui in valoarea atuurile si sa iti cresti increderea in tine. Daca vrei sa simti gustul succesului, sa te bucuri de avantajele unui job de model intr-un studio de videochat, atunci cu siguranta ar trebui sa vii la un interviu la noi!

In lumea videochat-ului, daca vrei sa te faci remarcata, nu este de ajuns doar sa fii frumoasa si sa ai un corp de vis, ci trebuie sa stii cum sa vorbesti, cum sa empatizezi cu membrii, sa ii intelegi si sa ii faci sa se relaxeze.


SUNA ACUM
KASTA AGENCY
05
Seriozitate

Studiourile de videochat apar de pe o zi pe alta, insa nu toate sunt serioase. Iti promit castiguri ireale doar pentru a te agata in plasa, iar ulterior te vei alege doar cu o mare dezamagire. Ne numaram printre cele mai performante studiouri de videochat din Bucuresti, si cu siguranta iti putem oferi seriozitate.

07
Castiguri pe masura performantei

Nu iti promitem castiguri de mii de dolari, ci te asiguram ca te vei putea bucura de un castig constant de 3.000 $ daca urmaresti indicatiile trainerilor nostri si respecti programul zilnic. Castigul lunar depinde doar de performanta ta si de timpul pe care il dedici acestei activitati.

06
Training profesionist

Daca nu ai experienta in acest domeniu, nu ar trebui sa iti faci probleme! Iti oferim un training profesionist care te va ajuta sa te integrezi in aceasta lume si sa ii afli treptat toate secretele.

08
Conditii de lucru excelente

Iti punem la dispozitie unul dintre cele mai dotate si moderne studiouri de videochat din Bucuresti. Decorul fermecator, echipamentele de ultima generatie, luminile, toate te ajuta sa iti desfasori activitatea mult mai usor si sa te bucuri de castiguri mai mari.

0759 980 899
πŸ–€ KASTA Agency πŸ–€

Model de succes in Videochat Bucuresti

Avem cel mai avantajos sistem de comisioane, iar acesta este si unul dintre motivele pe care un job de model la KASTA Agency este atat de cautat.

Ne alegem modelele dupa niste standarde foarte bine puse la punct pentru ca ne dorim sa crestem impreuna si sa ne bucuram de succes. Iata cum arata pentru noi un model de succes in domeniul videochatului:

Varsta de peste 18 ani

Aspect fizic placut si ingrijit (frumusetea este relativa, ne dorim de la tine sa stii sa te faci placuta si sa ai intotdeauna o aparitie ingrijita)

Personalitate puternica

Zambet cald si sincer

Capacitatea de a asculta si de a empatiza cu membrii

Abilitati de comunicare dezvoltate (atat in limba romana, cat si in limba engleza – daca nu stii limba engleza, te invatam noi!)

Incredere in sine si in propriile atuuri

In cadrul echipei noastre vei gasi mereu respect si seriozitate. Consideram ca la baza oricarei relatii sta increderea si respectul reciproc. Toti suntem egali si ne ajutam in orice problema am avea, ne setam mereu o atitudine pozitiva si rezolvam orice conflict ar aparea cu mult calm si rabdare. Nu am uitat nici de confidentialitate! Poti fi sigura ca nu vom dezvalui date personale unor terte parti si nici nu vom folosi poze sau filmulete de prezentare in alte scopuri decat promovarea ta pe site-urile de videochat. Accesul persoanelor din Romania nu este acceptat pe site-urile de videochat pe care noi colaboram, asa ca, imaginea ta nu va avea de suferit!

model videochat bucuresti