element-k

Dotari studio videochat

Dotarile unui studio sunt foarte importante in activitatea de model de videochat, iar pe parcurs, vei afla de la trainerii nostri cum sa folosesti in avantajul tau fiecare element din cadrul studioului nostru de videochat.

Esti in cautarea unui job stabil?

πŸ–€ Kasta Agency πŸ–€ este locul potrivit pentru tine!
Aici gaseti o echipa tanara si profesionista, un mediu relaxant, fara amenzi sau reguli stupide!

0759 980 899
πŸ–€ KASTA Agency πŸ–€

Angajari Videochat Bucuresti

videochat bucuresti

Diferentele de castiguri dintre videochat-ul practicat de acasa si cel practicat in studioul nostru sunt extrem de mari, iar acest lucru se datoreaza in mare parte dotarilor studioului nostru, dar si a calitatii imaginii.

Multe modele au inceput cu videochat-ul acasa, din propriul dormitor, ferit de ochii parintilor. Insa, ca model independent, cu siguranta nu ai suficiente fonduri pentru a investi intr-un mobilier de calitate si in amenajarea dormitorului intr-un spatiu perfect pentru videochat. Studioul nostru este unul dintre cele mai moderne si dotate. Obiecte de mobilier de calitate, cu un aspect luxos, lenjerii din satin care sa aprinda imaginatia membrilor, mici detalii si accesorii precum florile proaspete sau lumanarile de pe noptiera fac tabloul perfect.


SUNA ACUM
0759 980 899
πŸ–€ KASTA Agency πŸ–€

Modalitati de plata

videochat bucuresti

KASTA Agency

KASTA Agency este unul dintre studiourile de videochat cu cel mai avantajos sistem de comisioane, dar si cel care ofera cele mai multe bonusuri si premii modelelor care sunt interesate de o dezvoltare personala si profesionala in cadrul studioului nostru. Pe langa toate aceste beneficii financiare, modele KASTA Agency se bucura de aprecierea si de sustinerea echipei noastre, fapt ce ajuta si la cresterea increderii in sine.


Ne dorim seriozitate din partea modelelor noastre si oferim la randul nostru seriozitate.


Sistemul de plata in cadrul studioului nostru este de 2 ori pe luna: in data de 1 a fiecarei luni (pentru perioada de lucru 1-15 ale lunii precedente) si in data de 16 (pentru perioada de lucru 16-30/31 ale lunii precedente). Insa acest lucru poate fi adaptat in functie de nevoile tale.

Unele modele vor plata doar o singura data pe luna, in timp ce altele isi doresc plata in alte zile ale lunii. Detaliile precum incasari, comisioane si plata sunt de obicei discutate si stabilite in cadrul primului interviu.


SUNA ACUM